Laupäeval, 6. oktoobril kell 12.00 kutsume Rannahotelli ovaalsaali Pärnu Kohvikute Nädala avalõunasöögile “Juurest leheni”. Lõunasöögiga teevad peakokad kummarduse Pärnumaa aedade andidele, tuues taldrikule viljad piirkonna aiamaadelt ja viljapuuaedadest.
5-käigulise lõunasöögi valmistavad peakokad Herkki Ruubel ja Peeter Pihel.
Snäkid
Rukkijahu profitroolid heinasuitsu peediga
Rukki “võileib” kukeseene moussega
Tomati konsomee želee kanepiseemne chipsiga
Starter
Porgandi tartar
Kitsejuust, astelpaju-porgandi kreem, hapendatud porgandid, röstitud terad, vesikress, pruun või
Soe starter
Kõrvitsa konsomee
Kõrvitsa püree, blanšeeritud kõrvits, kõrvitsaleem
Pearoog
BBQ peet
Peedimop, „vanakooli“ seene vahvel, sammal, vadaku-karulaugu kaste
Pre dessert
Mustika mannavaht, varjumadara piim, kohupiima lumi, valge shokolaad
Magus
Grillitud ploomid & kasutatud õlle linnased
Kasepuu sõega pruunistatud linnase munavalge
Lõunasöögi hind 50 eurot külalise kohta.
Info ja reserveerimine:
+372 444 4444
info@rannahotell.ee
www.rannahotell.ee
Ranna pst 5, 80010 Pärnu