Rannahotelli ovaalsaal

 

Laupäeval, 6. oktoobril kell 12.00 kutsume Rannahotelli ovaalsaali Pärnu Kohvikute Nädala avalõunasöögile “Juurest leheni”. Lõunasöögiga teevad peakokad kummarduse  Pärnumaa aedade andidele, tuues taldrikule viljad piirkonna aiamaadelt ja viljapuuaedadest. 

5-käigulise lõunasöögi valmistavad peakokad Herkki Ruubel ja Peeter Pihel.

Snäkid 

Rukkijahu profitroolid heinasuitsu peediga
Rukki “võileib” kukeseene moussega
Tomati konsomee želee kanepiseemne chipsiga

 Starter 

Porgandi tartar
Kitsejuust, astelpaju-porgandi kreem, hapendatud porgandid, röstitud terad, vesikress, pruun või

Soe starter

Kõrvitsa konsomee
Kõrvitsa püree, blanšeeritud kõrvits, kõrvitsaleem

Pearoog

BBQ peet
Peedimop, „vanakooli“ seene vahvel, sammal, vadaku-karulaugu kaste

Pre dessert 

Mustika mannavaht, varjumadara piim, kohupiima lumi, valge shokolaad

Magus 

Grillitud ploomid & kasutatud õlle linnased
Kasepuu sõega pruunistatud linnase munavalge

 

 

Lõunasöögi hind 50 eurot külalise kohta.

Info ja reserveerimine:
+372 444 4444
info@rannahotell.ee
www.rannahotell.ee

Ranna pst 5, 80010 Pärnu